$siteTitle

Vapaaehtoiset

Helsingan keskiaikapäivässä vapaaehtoisilla on tärkeä rooli. Jotta lämminhenkinen tapahtuma voisi jatkossakin tarjota monipuolista ohjelmaa sekä säilyä kaikille ilmaisena, tarvitsemme tiimiimme runsaan joukon vapaaehtoisia. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä ennen tapahtumaa ja sen aikana. Kaipaamme kirjavaan joukkoomme eri alan osaajia. Keskiajan tietämys ja harrastuneisuus ei ole välttämätöntä. Löydämme tehtävän kaikille halukkaille!

Vapaaehtoiset tapaavat muutaman kerran ennen tapahtumaa. Tapaamispaikkana toimii yleensä kestikievari Övre Nybacka.

Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoiset ovat toteuttaneet tapahtumassa mm. lettukojun, parantajan kojun, toimineet ohjaajina askartelupisteellä ja keppihevosradalla, siivonneet ja tiskanneet, keittäneet litroittain kahvia, opastaneet sekä pystyttäneet ja purkaneet tapahtuman. Vapaaehtoiset ovat myös käyneet keskiaikapuvuissaan kertomassa tapahtumastamme sekä jakaneet flyereita eri tilaisuuksissa.

Pirteässä joukossamme pääset osalliseksi pääkaupunkiseudun suurimman keskiaikatapahtuman kulisseista. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vapaaehtoiseksi, ilmoittaudu mukaan lomakkeella. Lämpimästi tervetuloa!

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram