$siteTitle

Saapuminen

Helsingan keskiaikapäivä järjestetään Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla (Kirkkotie 45). Tapahtuma on ilmainen, mutta edellytämme ennakkoilmoittautumista. Parkkipaikkoja on rajallisesti, joten suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä tai saapumaan paikalle kävellen tai pyörällä. Tulethan tapahtumaan vain terveenä!

HSL Reittiopas

Aivan tapahtuma-alueen vieressä on Pyhän Laurin kirkon pysäkit linjalle 571 (Tikkurila-Myyrmäki). Lisäksi Tuusulanväylällä kulkee useita busseja. Pysäkeiltä on tapahtuma-alueelle kävelymatkaa noin 600 m.

Helsingin pitäjän kirkonkylän läheisyydessä ja Keravanjoen varressa kulkee paljon viihtyisiä ulkoilureittejä. HSL:n Reittioppaasta löytyvät reittivaihtoehdot myös kävelyyn tai pyöräilyyn. Lähin kaupunkipyöräasema löytyy Vantaan puolelta Tammiston kauppatieltä ja Helsingin puolelta Siltamäestä.

Pysäköinti

Pysäköintitilaa on alueen välittömässä läheisyydessä hyvin rajallisesti. Kirkon edessä olevat pysäköintialueet ovat tapahtuman käytössä, mutta pysäköintitilaa löytyy Pyhän Laurin kappelilta (Pappilankuja 3) pappilanpuiston takaa. Esteettömät parkkipaikat löytyvät kappelin pysäköintialueelta. Lisäksi hiukan pysäköintitilaa löytyy Helsinge skolan vieressä olevalta hiekkakentältä. Koulun piha on tällä hetkellä työmaa-aluetta.

Tapahtuma-alueen läheisyydessä on liikenteenohjaajia ohjaamassa pysäköintiä.

Pyydämme saapumaan alueelle varattuna ajankohtana. Toivomme kävijöiden käyttävän maskia sekä huolehtivan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram