$siteTitle

Helsingan keskiaikapäivä 2023 hakee kauppiaita ja ruokamyyjiä

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin ja hyvästä tunnelmastaan tunnettu keskiaikatapahtuma. Tapahtuma järjestetään jälleen 12.8.2023 klo 11–17 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Haemme ohjelmallisille keskiaikamarkkinoille nyt kauppiaita sekä ruokamyyjiä.

Vaadimme myyjiltä omaa keskiaikakojua tarvittavine kalusteineen sekä keskiaikaistyylistä pukeutumista. Myytävien tuotteiden on sovittava tapahtuman keskiaikateemaan. Ruokamyyjien tulee itse huolehtia tarvittavista luvista. Kaikkien myyjien on vietävä roskat mukanaan tai niille osoitettuun paikkaan.

Myyjäpaikan (3 x 3 m) hinta on 80 €
Myyjäpaikan (max. 5 x 5 m) hinta on 100 €
Ruokakojumyyjät solmivat erikseen sopimuksen järjestäjän kanssa. Sopimuksessa sovitaan hinnasta ja ehdoista.

Mikäli haluat olla mukana tekemässä seuraavaa Helsingan keskiaikapäivää, lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja/tai yrityksestäsi, tuotteistasi ja kuinka keskiaika näkyy myyntipisteelläsi. Liitä mukaan kuvia tuotteistasi ja kojustasi. Muistathan liittää mukaan täydelliset yhteystietosi: osoite, puhelinnumero, toimiva sähköpostiosoite sekä mahdollisen yrityksesi y-tunnus.

Vastaanotamme myyntipaikkahakemuksia ainoastaan sähköpostitse. Lähetä hakemusesi 30.4. mennessä osoitteeseen info@vantaaseura.fi.

Tapahtuma-alue on rajallinen ja joudumme tekemään valintaa myyjien suhteen. Muistathan vastata kaikkiin hakemuksen kysymyksiin. Ilmoitamme myyjille valinnasta toukokuussa, ja markkinapaikkamaksut laskutetaan kesäkuussa. Markkinapaikkavarauksensa voi perua 23.6.2023 saakka ilman kustannuksia, mutta tämän jälkeen myyntipaikkamaksuja ei palauteta.

Tervetuloa mukaan tekemään Helsingan keskiaikapäivää!

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram