$siteTitle

Helsingan keskiaikapäivä 2022 kiittää ja kumartaa!

Lauantaina 13.8. Pyhän Laurin kirkon ympäristössä hypättiin vuosisatojen takaisiin tunnelmiin, elämysmatkalle keskiaikaan.

Helsingan keskiaikapäivän kehuttu ja ainutlaatuinen tunnelma oli aistittavissa monin tavoin tänäkin vuonna - tapahtumassa näkyi, maistui ja tuoksui keskiaika parhaimmillaan!

Aurinkoinen sää ja koronarajoituksista vapautunut tapahtuma keräsi tuhansittain yleisöä Helsingin pitäjän kirkonkylään. Suuresta yleisömäärästä huolimatta tapahtuma sujui rauhallisesti ja oli ilo seurata, miten hyvin kaikki viihtyivät keskiaikapäivässä. Suuri kiitos yleisölle, joka oli lähtenyt liikkeelle iloisin ja rennoin mielin!

Tänä vuonna tapahtuma järjestetiin edellisvuosia laajemmalla alueella. Kuhinaa riitti niin Pyhän Laurin kirkolla ja kappelissa, pappilan puistossa kuin Kyrkoy skolanillakin, jossa oli erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa.

Helsingan keskiaikapäivä kiittää lämpimästi kaikkia tapahtuman hyväksi toimineita tahoja - niin monipuolisia esiintyjiä ja elävöittäjiä, markkinamyyjiä, yhteistyökumppaneita kuin kultaakin kalliimpia vapaaehtoisiamme.

Erityiskiitos tukijoillemme Vantaan kaupunki, Uudenmaan rahasto ja Helsingestiftelsen sr.

Helsingan keskiaikapäivä niiaa niksauttaa ja kumartaa!

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram