$siteTitle

Helsingan keskiaikapäivä 2021 hakee kauppiaita sekä ruokamyyjiä!

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin ja hyvästä tunnelmastaan tunnettu keskiaikatapahtuma. Tapahtuma järjestetään jälleen 14.8.2021 klo 11–18 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla. Haemme ohjelmallisille keskiaikamarkkinoille nyt kauppiaita sekä ruokamyyjiä.

Vaadimme myyjiltä omaa keskiaikakojua tarvittavine kalusteineen sekä keskiaikaistyylistä pukeutumista. Myytävien tuotteiden on sovittava tapahtuman keskiaikateemaan. Ruokamyyjien tulee itse huolehtia tarvittavista luvista. Kaikkien myyjien on vietävä roskat mukanaan tai niille osoitettuun paikkaan.

Myyjäpaikan (3 x 3 m) hinta on 70 €
Myyjäpaikan (max. 5 x 5 m) hinta on 100 €
Ruokamyyjän paikan (koko sovittavissa) hinta on 250 €

Mikäli haluat olla mukana tekemässä seuraavaa Helsingan keskiaikapäivää, lähetä meille sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja/tai yrityksestäsi, tuotteistasi ja kuinka keskiaika näkyy myyntipisteelläsi. Liitä mukaan kuvia tuotteistasi ja kojustasi. Muistathan liittää mukaan täydelliset yhteystietosi: osoite, puhelinnumero, toimiva sähköpostiosoite sekä mahdollisen yrityksesi y-tunnus.

Myyjät voivat halutessaan järjestää tuotteisiin liittyviä esittelyitä tai elävöittää tapahtumaa pienellä ohjelmanumerolla omalla myyntipisteellään tai sen läheisyydessä.

Lähetä hakemusesi 30.4. mennessä osoitteeseen info@vantaaseura.fi.

Tapahtuma-alue on rajallinen ja joudumme tekemään valintaa myyjien suhteen. Muistathan vastata kaikkiin hakemuksen kysymyksiin. Ilmoitamme myyjille valinnasta toukokuussa. Tervetuloa mukaan!

Koronapandemia saattaa vaikuttaa tapahtuman järjestämiseen. On mahdollista, että emme voi järjestää markkinoita ja tapahtumaa aiotulla tavalla. Markkinapaikkamaksut laskutetaan touko-kesäkuussa. Mikäli järjestäjä joutuu perumaan tapahtuman kokonaan koronapandemian takia, palautamme maksut. Emme palauta maksua, mikäli markkinoille hyväksytty myyjä peruu tulonsa 15.6. jälkeen.

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram