$siteTitle

Vapaaehtoiseksi pääkaupunkiseudun suurimpaan keskiaikatapahtumaan?

Helsingan keskiaikapäivään haetaan vapaaehtoisia

Helsingan keskiaikapäivä on pääkaupunkiseudun suurin ja hyvästä tunnelmastaan tunnettu keskiaikatapahtuma. Tapahtuma järjestetään jälleen 13.8.2022 klo 11–18 aidossa keskiaikaisessa miljöössä Helsingin pitäjän kirkonkylässä Vantaalla.

Helsingan keskiaikapäivään kuuluvat ohjelmalliset keskiaikamarkkinat. Tapahtuma tuottamisessa on suuri vastuu vapaaehtoisilla. Haemme nyt Helsingan keskiaikapäivään vapaaehtoisia.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi suurtapahtuman ytimeen!

Helsingan keskiaikapäivän onnistumisessa vapaaehtoisilla on merkittävä rooli. Haemme kirjavaan joukkoomme uusia vapaaehtoisia. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä ennen tapahtumaa, sen aikana ja tapahtuman jälkeen. Kaipaamme joukkoomme eri alan osaajia ja löydämme kyllä tehtävän kaikille halukkaille!

Tarjolla on erilaisia tehtäviä elävöittämisestä lettujen paistoon ja lehtisten jakamisesta siivoukseen ja roudaukseen.

Helsingan keskiaikapäivän vapaaehtoiset tapaavat ensimmäisen kerran etäyhteydellä ma 25.4. klo 17.30. Tapaamiseen pääsee osallistumaan oheisen linkin kautta:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Mikäli olet tulossa vapaahetoiseksi Helsingaan, toivomme ilmoittautumisia sähköpostitse Elinalle (elina.terava@vantaaseura.fi). Samaan viestiin olisi hyvä saada tieto, pääsetkö osallistumaan ensimmäiseen vapaaehtoisten tapaamiseen.

Helsingan keskiaikapäivän järjestävät yhteistyössä Vantaa-Seura ja Tikkurilan seurakunta. Tapahtumaa tukevat Vantaan kaupunki, Helsingestiftelsen sekä Uudenmaan rahasto. Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä.

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram