$siteTitle

Kiitos ja kumarrus kaikille!

Menneenä lauantaina Pyhän Laurin kirkon ympäristössä kaikki oli viritetty keskiaikaiselle taajuudelle. Keskiaika näkyi, kuului ja maistui!

Tämän vuoden olosuhteet ja suunnitelmien nopeat muutokset laittoivat meidät kaikki tapahtuman tekemiseen osallistuneet äärirajoille. Siitä huolimatta pystyimme tarjoamaan yleisölle hienot puitteet kokea aikamatkan menneeseen.

Tapahtuman terveysturvallisuusjärjestelyt toimivat mainiosti. Yleisöä saapui tasaisena ja väljänä virtana ja etäisyydet säilyivät. Kiitos yleisölle, joka uskalsi tulla paikalle ja noudatti kuuliaisesti Helsingan käskynhaltijan ohjeita turvallisesta tapahtumavierailusta!

Helsingan keskiaikapäivän kehuttu ja ainutlaatuinen tunnelma ei latistunut edes näistä poikkeusolojen järjestelyistä. Päinvastoin, tapahtuma levittäytyi suuremmalle alueelle kuin aiemmin ja tarjosi entistäkin monipuolisempaa ohjelmaa yleisön iloksi. Tästä kokemuksesta rikastuneena voimme mahdollisesti tulevina vuosina ottaa uudet alueet osaksi tapahtumaa.

Helsingan keskiaikapäivä kiittää lämpimästi kaikkia tapahtuman tekijöitä ja eri tilanteissa venyjiä, niin esiintyjiä, markkinamyyjiä, yhteistyökumppaneita kuin kultaakin kalliimpia vapaaehtoisiamme.

Erityiskiitos tukijamme Vantaan kaupunki, Uudenmaan rahasto ja Helsingestiftelsen sr. Helsingan keskiaikapäivä niiaa niksauttaa ja kumartaa!

Helsinga on Facebook Helsinga on Youtube Helsinga on Instagram